Hva min blogg skal handle om

Min blogg skal handle om meg og mitt liv. Jeg er ei jente på 22 år og jeg vil si at jeg lever et vanlig liv med vanlige utfordringer. Min kjære og jeg bor i en liten leilighet sammen og trives med det. Vi har vært sammen i 2 år nå, og vi vet at vi er foralltid. Sammen har vi en bengalkatt som heter Copper, og han er virkelig hærlig! Jeg og min samboer planlegger å få en liten familie sammen, men hvor lang tid det kan ta vet ingen ennå- vi må nok bare vente å se.

Jeg jobber som kundekonsulent på telefon, noe som er en ganske utfordrende jobb. Når det er noe problemer eller noen som ønsker veiledning til noe er det meg de kommer til, og det er overraskende mange personer som liker å ta ut problemene de har over på oss konsulenter. Ofte skal personer forklare alle sine personlige problemer før de kommer til hva jeg skal hjelpe dem med, og det kan være ganske slitsomt noen ganger.

Bortsett fra å være med kjæresten og jobbe tilbringer jeg mye tid med familie og venner. En fest i ny og ne er også en fin ting jeg liker, og god mat er noe jeg virkelig setter pris på! Mitt mål for denne bloggen er å dele et vanlig liv - vanlige problemstillinger med dere. Kommer til å blogge endel om matlaging, dyr, PS3 spill, kjærligheten og i beste fall svangerskap (når den tid kommer) 

Ha en flott kveld!

Én kommentar

Linnea Brodin

17.11.2013 kl.20:16

Denne bloggen likte jeg virkelig!

Legg meg til som venn, så er det lettere å følge deg :)

Skriv en ny kommentar

Mutch

Mutch

22, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits